RAAMBELETTERING

Raambelettering


 

Raambelettering

Wilt u uw bedrijf meer laten opvallen tussen andere bedrijven? Dan heeft u een optie om uw ramen te laten beletteren. Hierdoor kunt u uw ramen een meerwaarde geven, door hier bijvoorbeeld uw logo, tekst of openingstijden op te beletteren.  Er zijn verschillende mogelijkheden om uw ramen te verfraaien met raamfolie. Deze folie kan zowel aan de binnen- als de buitenzijde geplaatst worden.

Raamstickers

Bij Reclame Assen worden alle raamstickers in eigen huis gemaakt. Wij maken uitsluiten gebruik van de hoogste kwaliteit finyl folie. 

Met raamstickers valt uw bedrijf meer op en is het ook meteen duidelijk waar uw bedrijf gevestigd is.  Het geeft uw bedrijf ook een meer verzorgde uitstraling.

U kunt bij de raambelettering gebruik maken van fullcolors, om uw belettering extra op te laten vallen. Wanneer u bijvoorbeeld een tijdelijke actie heeft, kan Reclame Assen uw raam beletteren en het eventueel. ook weer verwijderen wanneer de actie verlopen is.

Bij fullcolors printen kan er geprint worden op verschillende materialen zoals een witte vinyl folie of een transparantie folie. Deze folie kan eventueel voorzien worden van een dunne laag laminaat, waardoor de print minder gevoelig is voor weersinvloeden.

Wij kunnen de raambelettering voor u ontwerpen, maar u kunt zelf ook een ontwerp toesturen en dan zal Reclame Assen ervoor zorgen dat het gemaakt en bevestigd wordt.  

Etsfolie
Een foliesoort die wij veel gebruiken is etsfolie. Deze folie geeft het raam een zandstraal effect. Deze folie wordt ook wel chrystal folie genoemd. Hierdoor wordt er een zeer chique effect gecreerd.

Etsfolie is ook zeer geschikt om gebruikt te worden om full colour op te printen. Dit geeft een spectaculair effect! Wij inspireren en adviseren u graag over de verschillenden mogelijkheden.

Blinderen
Ook als u minder inkijk van buiten wilt hebben of als u de zon wilt buitensluiten heeft Reclame Assen een oplossing in huis. Wij kunnen uw ramen voorzien van blindeer folie. Deze folie is leverbaar in diverse tinten en effecten. Ook voor het blinderen van ramen gebruiken wij uitsluitend blindeerfolie van de hoogste kwaliteit.

 

  • Raambelettering Assen
  • Raambelettering Brasserie 21 Assen
  • Raambelettering reclame
  • Dietheek Raambelettering
  • Het Catshuys Raambelettering
  • De Kloostertuin Raambelettering
  • Intreal Raambelettering
  • Energym Raambelettering

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Vragen?

U kunt ons altijd even bellen!

0592 31 93 42

Doosletters

Doosletters

Een doosletter is een ambachtelijk product wat geheel met de hand gemaakt wordt. Een grote doosletter of bescheiden logo. Reclame Assen laat u graag zien hoe een doosletter gemaakt wordt.
Lees meer..