Carwrap

Offerte voor carwrap?

Wij maken graag een mooi voorstel!

Wat is carwrap

Uw hele auto ingepakt met folie? Natuurlijk! Een eyecatcher op de weg in full color carwrap of folie carwrap. Carwrap is een steeds meer toegepaste techniek om uw bedrijf in de picture te zetten.

Bij carwrappen wordt uw auto ingepakt met een speciaal ontwikkelde wrapfolie. Deze wrapfolie beschermt de lak en tegelijkertijd ontstaat een geheel nieuw uiterlijk. Wrapfolie kan ook full color worden geprint. Zo kunnen afbeeldingen levensgroot op de auto worden aangebracht. Reclame Assen maakt uitsluitend gebruik van de beste folie in de markt verkrijgbaar. 

Carwrappen vraag bijzondere vaardigheden, zoals het monteren en demonteren van onderdelen en het zorgvuldig afwerken van de folie. Laat u daarom goed adviseren. Reclame Assen legt u graag uit wat de mogelijkheden zijn en kiest samen met u de geschikte materialen. Alles met passie voor een mooi product.

Voor gegarandeerd succes vraagt u vrijblijvend offerte aan.

Ontchromen

Bij het ontchromen worden de sierlijsten van de auto voorzien van wrapfolie. De grille, dakdragers, en logo’s kunnen ontchroomd worden. Het geeft de auto een volledig andere uitstraling. Er wordt met een speciale techniek een zwarte folie aangebracht op de chromen lijsten, zonder de lijsten te verwijderen. De chrome delete blijft jaren goed en kan ook in de wasstraat. 

Of je nu alleen de raamlijsten laat ontchromen of kiest voor het complete plaatje, de specialisten van Reclame Assen gaan voor een topresultaat!

Dak wrappen

Laat het dak van je auto wrappen in een bijzondere kleur of structuur. De mogelijkheden in materialen en kleuren zijn eindeloos. Wist je dat het wrappen van een dak goedkoper is dan spuiten. En als je er op uitgekeken bent kies je gewoon wat anders.

 

Logo wrap

Wil je een bijzonder uitstraling van je auto? Laar je logo wrappen! De wrap specialisten van Reclame Assen pakken je logo vakkundig in met folie met een andere kleur of structuur. Wat dacht je van een carbon folie? 

Niet alle logo’s kunnen gewrapd worden vanwege de kleine complexe vormen. Laat je goed informeren over de mogelijkheden.

Lak protectie

Voor het beschermen van autolak is een speciale hoogwaardige folie ontwikkeld. Hiermee kunnen de wrap specialisten van Reclame Assen je bumpers, handgreep kommen en motorkap beschermen. Nieuwe exclusieve auto’s kunnen zelfs geheel ingepakt worden met een lak bescherming folie.

Last van krassen van hondenpoten op de bumper? Voorkom dit met een bumper folie. De wrap specialisten van Reclame Assen plakken een transparante beschermfolie op de bumper zodat de lak optimaal beschermd blijft.

vakwerk video

Specialisten aan het werk... carwrap

one stop shop

Alles onder
één dak

Ontwerp

Een sprekend ontwerp passend bij uw wens. In harmonie met uw huisstijl. Rekening houdend met technische mogelijkheden. Daarom valt u op!

Productie

100% eigen productie, met passie voor u gemaakt in eigen reclame fabriek. Deze moderne werkplaats is uitgerust met de modernste machines, printer en snijplotter.

Montage

Eigen montage dienst met jarenlange ervaring. Denken in oplossingen en volledig gecertificeerd.