Doosletters

Offerte voor doosletters?

Wij maken graag een leuk voorstel!

Wat zijn doosletters

Een doosletter is een losse reliëf letter, al dan niet met verlichting. Doosletters kunnen vlak aan de gevel of op dak gemonteerd worden. Van indrukwekken grote letters tot een bescheiden logo. Verlicht of onderlicht, gemonteerd aan de gevel of op dak. Met doosletters is werkelijk alles mogelijk!

Doosletters worden doorgaans voorzien van verlichting. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van energiezuinige LED verlichting. Een doosletter is een ambachtelijk product en wordt bij Reclame Assen in eigen werkplaats geproduceerd, voorzien van LED verlichting en op montageframe gezet. Kom gerust eens kijken hoe een doosletter gemaakt wordt.

wat-zijn-doosletters
doosletters-onverlicht

Doosletter onverlicht

Een doosletter bevat in de basis geen verlichting. Om een robuuste uitstraling te creëren wordt een doosletter ook onverlicht als gevelletter gebruikt. De gevelletter kan direct aan de gevel geschroefd worden of op een dakframe worden geplaatst.

Doosletter direct verlicht

De meest toegepaste doosletter is direct verlicht. Dit noemen we zo omdat de letter naar voren toe uitstraalt en hierdoor in de avondwaarde de gevelletter oplicht.

doosletters-direct-verlicht
doosletters-indirect-verlicht

Doosletter indirect verlicht

Soms vraagt de locatie een elegantere uitlichting. Hiervoor wordt de indirect verlichte doosletter ingezet. Deze letter schijnt op de gevel waardoor een glow om de letters ontstaat. Indirect verlichten geeft het beste resultaat op een matte lichte ondergrond. Door gebruik te maken van een reflexletter kan dit altijd gecreëerd worden.

Doosletter constructie

Elke letter heeft een eigen kabel voor de voeding. Deze kabels worden zo veel mogelijk uit zicht doorverbonden. Hiervoor maken we gebruik van een aluminium montageframe. Alle doosletters worden op het montageframe gezet en aan de achterzijde doorverbonden. Het montageframe wordt in kleur van de gevel gemaakt om het zo min mogelijk op te laten vallen. Voor een montage op dak wordt gebruik gemaakt van daksteunen.

doosletter-constructie

onderhoud lichtreclame

Behoud door
onderhoud!

Inspectie

Wij komen langs en inspecteren de reclame in- en uitwendig op gebreken. Waar nodig worden onderdelen hersteld of vervangen. Sluit een onderhoudscontract af en wij komen jaarlijks langs.

Reinigen

In- en uitwendig reinigen doet wonderen. Het zorgt voor behoud van onderdelen en voorkomt storingen. Bovendien doet smerige reclame geen goed aan uw uitstraling.

Reviseren

Oude of defecte reclames worden gereviseerd. TL of neon verlichting wordt vervangen voor energiezuinige LED.

U zult begrijpen dat de prijs van doosletters afhangt van factoren zoals afmeting, aantal letters, type constructie en wijze van montage. Een gemiddelde doosletter tekst kost ongeveer € 2.500. Weten wat uw wensen kosten? Vraag nu vrijblijvend offerte aan!

De levertijd van doosletters is ongeveer 3 weken. Dit kan afhankelijk van afmeting, aantal of periode korter of langer zijn. Sneller doosletters nodig? Door eigen productie kan er in overleg vast iets geregeld worden. 

Ja, voor buiten reclame is een vergunning nodig. Dit vraagt u aan bij uw gemeente via het omgevingsloket. Houd er rekening mee dat de aanvraag 6 weken kan duren. Heeft u hier hulp bij nodig, wij helpen u graag.

veel gestelde vragen

Antwoord op vragen...

uitstekende service

daar word je blij van

Duurzaam

voor nu en voor later

Deskundig

ruim 20 jaar ervaring

Uniek

met passie voor ons vak