Freesletters

Offerte voor freesletters?

Wij maken graag een leuk voorstel!

Wat zijn freesletters

De freesletter dankt zijn naam aan de manier waarop de letter gemaakt wordt, met de CNC frees. Tegenwoordig worden er ook letters en vormen met de laser gesneden, hierdoor zijn er geen beperkingen meer in afmeting. Freesletters kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast.

wat-zijn-freesletters
freesletter-materialen

Materialen

Elke toepassing vraagt om een passend materiaal. Reclame Assen adviseert u bij de keuze van een geschikt materiaal voor de juiste uitstraling. Voor buiten kiest u bijvoorbeeld voor acrylaat freesletters of dibond freesletters. Voor binnen wordt gebruik gemaakt van forex freesletters of houten freesletters.

Elk materiaal is leverbaar in verschillende kleuren en diktes. De keuze voor de juiste dikte wordt aan de hand van de afmeting en positie bepaald. De kleur wordt natuurlijk bepaald door uw huisstijl of gewenste uitstraling.

Freeslogo

Door het machine gestuurd frezen of laser snijden is het mogelijk om complexe vormen te maken. Dus ook uw freeslogo kan probleemloos uit elk materiaal gemaakt worden. Door gebruik te maken van verschillende kleuren, folie of spuittechniek kan uw freeslogo exact volgens huisstijl geproduceerd worden.

freeslogo
gevelletters

Gevelletters

Gevelletters sieren uw bedrijfspand. Met gevelletters geeft u niet alleen aan “hier ben ik”, maar maakt u ook een verzorgde indruk. Van groot tot klein, gevelletters kunnen in elke afmeting gemaakt worden, natuurlijk passend bij uw huisstijl.

Vorm, materiaal of kleur, bij Reclame Assen zijn de mogelijkheden voor gevelletters eindeloos. Laat u goed adviseren over gevelletters. Bij Reclame Assen praat u direct met de producent van gevelletters, wel zo prettig toch?

Lichtkoof

De lichtkoof kan worden ingezet als reclameverlichting voor gevelletters of reclameborden. Een lichtkoof is voorzien van energie zuinige LED verlichting.

Door het uitlichten van uw reclame met een lichtkoof kunnen uw klanten u ook ’s avonds vinden. De lichtkoof kan in elke gewenste afmeting op maat gemaakt worden. Benieuwd hoe uw reclame kan worden voorzien van reclameverlichting? Neem gerust eens contact met ons op voor een lichtkoof.


freesletters-lichtkoof
freesletter-productie

Freesletter productie

De productie van freesletters gebeurt bij Reclame Assen in eigen werkplaats. Voor de productie wordt de CNC freestafel of laser ingezet. De freestafel wordt met name gebruikt bij de grotere freesletters. Voor de kleine freesletters wordt gebruik gemaakt van de laser.

Freesletter Montage

De freesletters kunnen op twee wijzen gemonteerd worden. Vaak wordt gekozen voor een afstandhouder om de freesletter meer diepte te geven. Op de freesletters worden aan de achterzijde afstandhouders verlijmd. Hierdoor kunnen de freesletters blind worden gemonteerd. Ook is het mogelijk om de freesletters direct te verlijmen. Dit gebeurt met een dubbelzijdig tape of verlijming.

freesletters-montage

Freesletters zijn er in allerlei vormen en afmetingen. De prijs voor freesletters wordt bepaald door afmeting, kleurgebruik en materiaal. U heeft al freesletters voor € 500,=

Weten wat uw freesletters kosten? Vraag nu vrijblijvend offerte aan!

U kunt rekening houden met een levertijd van ongeveer twee weken. Sneller freesletters nodig? Door eigen productie kan er in overleg vast iets geregeld worden. 

Ja, voor buiten reclame is een vergunning nodig. Dit vraagt u aan bij uw gemeente via het omgevingsloket. Houd er rekening mee dat de aanvraag 6 weken kan duren. Heeft u hier hulp bij nodig, wij helpen u graag.

veel gestelde vragen

Antwoord op vragen...