Gevelreclame

Offerte voor gevelreclame?

Ontvang snel een mooi voorstel!

Wat is gevelreclame

Gevelreclame maakt u herkenbaar en zichtbaar. Reclame Assen vertaalt uw huisstijl naar een passende gevelreclame. Er wordt samen met u een keuze gemaakt voor verlicht of onverlicht, een mooi reclamebord of spandoek in frame of een fraaie raambelettering. Er zijn veel keuzes met elk zijn eigen uitstraling, u wordt altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

wat-is-gevelreclame

Lichtreclame

Ook 's avonds goed zichtbaar? Dan kiest u voor lichtreclame! Energiezuinig, op maat gemaakt.

Freesletters

Een onverlichte letter voor aan de gevel gemonteerd op een afstandhouder. Geeft een verzorgde uitstraling.

Raambelettering

Raambelettering is een echte blikvanger. Raambelettering is er in vele soorten en maten.

Spandoeken

Een actie of gewoon een goedkope manier om reclame te maken, dat kan met een spandoek. Los of in aluminium frame.

Vlaggen

Beweging trekt aandacht! Daarom zijn vlaggenmasten nog altijd populair. Een vlag is van veraf al zichtbaar.

Wat kost gevelreclame

Een belangrijke factor in de keuze voor gevelreclame is de prijs. Ervaring leert dat reclame vaak vergeten wordt in het maken van een begroting, misschien wel een gemiste kans. Mooie gevelreclame onderscheid van de rest en kan ook ’s avonds zichtbaar maken. Welk budget u ook beschikbaar heeft, maak een weloverwogen keuze voor prijs-kwaliteit en laat u goed informeren. Reclame Assen legt u graag open en transparant uit hoe kosten opgebouwd zijn. Kom gerust eens kijken in de werkplaats en zie met eigen ogen dat uw gevelreclame écht in Assen gemaakt wordt.

wat-kost-gevelreclame
gevelreclame-levertijd

Wat is de levertijd

Levertijden worden beïnvloed door afmeting, type gevelreclame en complexiteit van de constructie. Een gemiddelde productietijd van gevelreclame ligt op 3 weken. Heeft u een deadline, geen probleem. Door productie in eigen werkplaats kan er snel geschakeld worden en worden deadlines gehaald. Houd ook rekening met een vergunningstraject, dit kan oplevering sterk vertragen.

Heb je een vergunning nodig

In de meeste gemeenten bent u verplicht om een vergunning aan te vragen voor gevelreclame. Regels over het plaatsen van reclame zijn opgenomen in de welstandsnota en zijn per gemeente verschillend. De reclame vergunning wordt via het landelijke omgevingsloket aangevraagd. Het aanvragen is gecompliceerd en tijdrovend. In de meeste gevallen dient er een vragenlijst ingevuld te worden waarin allerlei technische aspecten aan bod komen. Reclame Assen neemt het aanvragen graag uit handen. Het stroomlijnen van de aanvraag en het direct aanleveren van de juiste tekeningen en details voorkomt een hoop tijd en frustratie. De gemeente mag acht weken doen over de behandeling, deze termijn mag verlengd worden met zes weken. 

gevelreclame-vergunning
gevelreclame-montage

Gevelreclame montage

Lichtreclame montage is een specialisme. Reclame Assen beschikt over gecertificeerde monteurs die dagelijks aan de gevel staan om lichtreclame te monteren. Hoogwerker, steiger of kraan worden betrokken bij vaste gerenommeerde partners. Uw lichtreclame wordt op een kundige en veilige manier gemonteerd.

Gevelreclame onderhoud

Lichtreclame onderhoud verlengd de levensduur en voorkomt storingen. Niet werkende of vervuilde lichtreclame oogt slordig en is niet representatief voor uw bedrijf. Sluit een onderhoudscontract af en u bent verzekerd van tijdig onderhoud en een storingsvrije lichtreclame. Is uw reclame op leeftijd, geen probleem, Reclame Assen reviseert ook oude lichtreclames.

gevelreclame-onderhoud