Interieur

Offerte voor uw interieur?

Ontvang snel een persoonlijk voorstel!

Fotobehang

Fotobehang geeft uw kantoor of woonkamer een unieke uitstraling. Een eigen foto als naadloos behang was nog nooit zo eenvoudig te realiseren. Fotobehang wordt geprint op een naadloos polyester materiaal. 

Door de PVC toplaag is het behang kreuk- en scheurvrij. De kleuren op het geprinte fotobehang komen nog krachtiger over dan een gewoon behang. Fotobehang kan gewoon afgenomen worden met een vochtige doek zonder de print te beschadigen.

Heeft u al een mooie foto in gedachten? Stuur het samen met de afmeting op en ontvang direct een scherpe offert.

fotobehang
interieur-canvas

Canvas textielframe

Als interieur oplossing bied Reclame Assen het canvas textielframe. Een elegant aluminium frame met opgespannen doek die eenvoudig te wisselen is. 

De canvas textielframes worden in eigen werkplaats op maat gemaakt en zijn leverbaar in diverse frame diktes. Daarnaast kunnen canvas textielframes ingezet worden als akoestisch frame door gebruik te maken van geluidsabsorberend materiaal. 

Wilt u nog meer uitstraling, canvas textielframes kunnen ook worden voorzien van LED verlichting!

Muurstickers

Een tekst of boodschap op de muur geeft een ruimte direct een persoonlijke touch. Muurstickers hechten op een vlakke ondergrond en kunnen eenvoudig aangebracht worden. 

Heb je een leuke tekst of logo en zou je hiermee de wand willen verfraaien, geeft de afmeting en wensen door en we maken graag een mooi voorstel.

 

interieur-muurstickers
interieur-bedrukte-kussens

Bedrukte kussens & zitzakken

Creëer een uniek sfeer in huis of op kantoor met deze fraai bedrukte kussens & zitzakken. Bedrukte kussens & zitzakken kunnen geheel gepersonaliseerd worden. De kussens worden hoogwaardig afgewerkt.

Bedrukte kussens & zitzakken kunnen voor zowel binnen als buiten worden gemaakt. Zo kleed u een terras of kantine in een handomdraai aan in eigen sfeer.

Fotopaneel

Verfraai uw interieur eenvoudig met een persoonlijk fotopaneel. Het fotopaneel kan naar eigen smaak worden bedrukt, zelfs met eigen foto. Als ondergrond kunt u kiezen uit een strakke plaat of een geborsteld aluminium.

Heeft u wel een idee maar niet de juiste foto? Geen probleem, met de foto database van Reclame Assen kan altijd een persoonlijk fotopaneel bedrukt worden.

interieur-fotopaneel

niets gevonden

Kunnen wij je helpen...

direct contact

Een beller is sneller...

(0592) 31 93 42

ma – vr: 9:00 – 17:00

one stop shop

Alles onder
één dak

Ontwerp

Een sprekend ontwerp passend bij uw wens. In harmonie met uw huisstijl. Rekening houdend met technische mogelijkheden. Daarom valt u op!

Productie

100% eigen productie, met passie voor u gemaakt in eigen reclame fabriek. Deze moderne werkplaats is uitgerust met cnc frees, laser, doosletter machine, printer en snijplotter.

Montage

Eigen montage dienst met jarenlange ervaring. Denken in oplossingen en volledig gecertificeerd.