Led Letters

Offerte voor LED letters?

Ontvang een stralend voorstel!

Wat zijn LED letters

Een LED letter is een losse acrylaat letter met ingegoten LED verlichting. LED letters kiest u bij klein formaat verlichte letters. Met name in stadscentra en instore worden LED letters veel gekozen.

wat-zijn-led-letters
led-letters-direct-verlicht

LED letter direct verlicht

Direct verlichte LED letters worden gemaakt van een 30mm acrylaat. Het lijkt doordoor op een aluminium doosletters, maar dan minder dik. Hierdoor ontstaat een elegante uitstraling die met namen geschikt is in de binnenstad of instore. Direct verlicht betekent dat de voorzijde van de LED letter verlicht is en naar voren toe schijnt. Door het CNC infrezen van een spoor kunnen in de letter LED modules worden gemonteerd. Deze modules worden vervolgens ingegoten om tegen weersinvloeden te beschermen.

LED letter indirect verlicht

Indirect verlichte LED letters lichten in tegenstelling tot direct verlicht naar achteren toe uit. Hierdoor ontstaat een glow om de letter en is het licht dat er af komt minder hinderlijk en de uitstraling rustiger. De toepassing van indrect verlichte LED letters vraagt om een lichte ondergrond zodat het licht mooi weerkaatst op de gevel

led-letters-indirect-verlicht

De kosten van LED letters hangt af van veel factoren zoals zoals afmeting, aantal letters, type constructie en wijze van montage.Een gemiddelde LED letter tekst kost ongeveer € 3.500. Weten wat uw wensen kosten? Vraag nu vrijblijvend offerte aan!

De levertijd van LED letters is ongeveer 4 weken. Dit kan afhankelijk van aantal letters of periode korter of langer zijn. Snel LED letters nodig? Door eigen productie kan er in overleg vast iets geregeld worden. 

Ja, voor buiten reclame is een vergunning nodig. Dit vraagt u aan bij uw gemeente via het omgevingsloket. Houd er rekening mee dat de aanvraag 6 weken kan duren. Heeft u hier hulp bij nodig, wij helpen u graag.

veel gestelde vragen

Antwoord op vragen...

onderhoud lichtreclame

Behoud door
onderhoud!

Inspectie

Wij komen langs en inspecteren de reclame in- en uitwendig op gebreken. Waar nodig worden onderdelen hersteld of vervangen. Sluit een onderhoudscontract af en wij komen jaarlijks langs.

Reinigen

In- en uitwendig reinigen doet wonderen. Het zorgt voor behoud van onderdelen en voorkomt storingen. Bovendien doet smerige reclame geen goed aan uw uitstraling.

Reviseren

Oude of defecte reclames worden gereviseerd. TL of neon verlichting wordt vervangen voor energiezuinige LED.