Lichtbakken

Offerte voor een lichtbak?

Ontvang altijd een scherpe aanbieding!

Wat zijn lichtbakken

Lichtbakken worden in elke vorm en maat in eigen werkplaats geproduceerd. Rond of recht, enkelzijdig of dubbelzijdig, vlak of in reliëf, voor elke toepassing is een lichtbak te maken. Gaat u voor groot, dan kan een doekbak uitkomst bieden.

wat-zijn-lichtbakken
enkelzijdige-lichtbak

Enkelzijdige lichtbak

De enkelzijdige reclame lichtbak wordt geproduceerd van een aluminium lichtbak profiel. Dit profiel is standaard in twee diepte maten leverbaar. Hierin wordt een achterwand, LED verlichting en een acrylaat plaat gemaakt. De lichtbak kan voorzien worden van beletttering of full color opdruk. Lichtbakken worden op maat geproduceerd, neem contact op en we vertellen u alles over de mogelijkheden en adviseren over de maatvoering.

Dubbelzijdige lichtbak

De dubbelzijdige reclame lichtbak wordt doorgaans als haakse lichtbak gemaakt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een aluminium lichtbakprofiel. Deze wordt voorzien van wandbeugels zodat de lichtbak haaks aan de gevel gemonteerd kan worden. De haakse reclame lichtbak wordt voorzien van twee acrylaat platen en LED verlichting. De lichtbak kan voorzien worden van belettering of full color opdruk. Lichtbakken worden op maat geproduceerd, neem contact op en we vertellen u alles over de mogelijkheden en adviseren over de maatvoering.

dubbelzijdige-lichtbak
ronde-lichtbak

Ronde lichtbak

De ronde reclame lichtbak wordt geproduceerd van een aluminium profiel. Hier gaat enkel of dubbelzijdig een acrylaat deksel op. Voor een haakse ronde lichtbak maken we gebruik van muurbeugels. Lichtbakken worden op maat geproduceerd, neem contact op en we vertellen u alles over de mogelijkheden en adviseren over de maatvoering.

Vorm lichtbak

Een reclame lichtbak in vorm van uw logo laat u op maat maken bij Reclame Assen. Het aluminium profiel wordt CNC machinaal gezet en gewalst zodat het exact de vorm krijgt van uw logo. De vorm lichtbak kan zowel enkel als dubbelzijdig gemaakt worden. Neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

vorm-lichtbak
doek-lichtbak

Doeklichtbak

Als het echt groot moet kan dat natuurlijk ook. Bij reclame lichtbakken met acrylaat platen zijn beperkingen in de afmeting. Grote lichtbakken worden geproduceerd met een doek. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een aluminium span profiel. Samen met de achterwand en LED verlichting ontstaat een lichtbak zonder beperking in afmeting. Het doek wordt full color geprint en in het spansysteem gespannen.

one stop shop

Alles onder
één dak

Ontwerp

Een sprekend ontwerp passend bij uw wens. In harmonie met uw huisstijl. Rekening houdend met technische mogelijkheden. Daarom valt u op!

Productie

100% eigen productie, met passie voor u gemaakt in eigen reclame fabriek. Deze moderne werkplaats is uitgerust met cnc frees, laser, doosletter machine, printer en snijplotter.

Montage

Eigen montage dienst met jarenlange ervaring. Denken in oplossingen en volledig gecertificeerd.

Elke lichtbak is anders. Zo ook de kosten voor een lichtbak. Afmeting, type, kleur en uitvoering bepalen een prijs. U heeft al een lichtbak vanaf € 250,=. Weten wat uw wensen kosten? Vraag nu vrijblijvend offerte aan!

Er kan al een lichtbak gemaakt worden binnen 1 week. Dit kan afhankelijk van afmeting, aantal of periode korter of langer zijn. Sneller een lichtbak nodig? Door eigen productie kan er in overleg vast iets geregeld worden. 

Ja, voor buiten reclame is een vergunning nodig. Dit vraagt u aan bij uw gemeente via het omgevingsloket. Houd er rekening mee dat de aanvraag 6 weken kan duren. Heeft u hier hulp bij nodig, wij helpen u graag.

veel gestelde vragen

Antwoord op vragen...

uitstekende service

daar word je blij van

Duurzaam

voor nu en voor later

Deskundig

ruim 20 jaar ervaring

Uniek

met passie voor ons vak