Lichtreclame

Offerte voor lichtreclame?

Ontvang een stralend voorstel!

Wat is lichtreclame

Lichtreclame is een specialisme, een vak op zich. De lichtreclames die bij Reclame Assen geheel in eigen werkplaats worden geproduceerd mogen gezien worden. Jaarlijks levert Reclame Assen lichtreclame projecten van de hoogste kwaliteit. Met zorg helpt Reclame Assen u een keuze te maken uit de verschillende lichtreclame producten en mogelijkheden. Voor een open en eerlijk advies over energie, lichtopbrengst en  montagemogelijkheden bent u bij Reclame Assen aan het juiste adres.

wat-is-lichtreclame

Doosletters

Een doosletter is een losse reliëf letter, al dan niet met verlichting. Doosletters kunnen vlak aan de gevel of op dat gemonteerd worden.

LED letters

Een LED letter is een losse kunststof letter met LED verlichting. LED letters kiest u bij klein formaat verlichte letters.

Neon

Neon is een ambachtelijk product met een karakteristiek uiterlijk. Kiest u voor neon dan kiest u voor een magische uitstraling.

Lichtbakken

Lichtbakken worden in elke vorm en maat in eigen werkplaats geproduceerd. Voor elke toepassing is een lichtbak te maken.

Reclamezuilen

De reclamezuil is het eerste kennismaking met uw bedrijfslocatie. Van standaard systeem tot maatwerk, in eigen werkplaats gemaakt.

Wat kost lichtreclame

Een belangrijke factor in de keuze voor lichtreclame is de prijs. Ervaring leert dat reclame vaak vergeten wordt in het maken van een begroting, misschien wel een gemiste kans. Mooie lichtreclame onderscheid u van de rest en maakt ook ’s avonds zichtbaar. Welk budget u ook beschikbaar heeft, maak een weloverwogen keuze voor prijs-kwaliteit en laat u goed informeren. Reclame Assen legt u graag open en transparant uit hoe kosten opgebouwd zijn. Kom gerust eens kijken in de werkplaats en zie met eigen ogen dat uw lichtreclame écht in Assen gemaakt wordt.

wat-kost-lichtreclame
lichtreclame-levertijd

Wat is de levertijd

Levertijden worden beïnvloed door afmeting, type lichtreclame en complexiteit van de verlichting. Een gemiddelde productietijd van lichtreclame ligt op 3 weken. Heeft u een deadline, geen probleem. Door productie in eigen werkplaats kan er snel geschakeld worden en worden deadlines gehaald. Houd ook rekening met een vergunningstraject, dit kan oplevering sterk vertragen.

Heb je een vergunning nodig

In de meeste gemeenten bent u verplicht om een vergunning aan te vragen voor lichtreclame. Regels over het plaatsen van reclame zijn opgenomen in de welstandsnota en zijn per gemeente verschillend. De reclame vergunning wordt via het landelijke omgevingsloket aangevraagd. Het aanvragen is gecompliceerd en tijdrovend. In de meeste gevallen dient er een vragenlijst ingevuld te worden waarin allerlei technische aspecten aan bod komen. Reclame Assen neemt het aanvragen graag uit handen. Het stroomlijnen van de aanvraag en het direct aanleveren van de juiste tekeningen en details voorkomt een hoop tijd en frustratie. De gemeente mag acht weken doen over de behandeling, deze termijn mag verlengd worden met zes weken. 

lichtreclame-vergunning
lichtreclame-montage

Lichtreclame montage

Lichtreclame montage is een specialisme. Reclame Assen beschikt over gecertificeerde monteurs die dagelijks aan de gevel staan om lichtreclame te monteren. Hoogwerker, steiger of kraan worden betrokken bij vaste gerenommeerde partners. Uw lichtreclame wordt op een kundige en veilige manier gemonteerd.

Lichtreclame onderhoud

Lichtreclame onderhoud verlengd de levensduur en voorkomt storingen. Niet werkende of vervuilde lichtreclame oogt slordig en is niet representatief voor uw bedrijf. Sluit een onderhoudscontract af en u bent verzekerd van tijdig onderhoud en een storingsvrije lichtreclame. Is uw reclame op leeftijd, geen probleem, Reclame Assen reviseert ook oude lichtreclames.

lichtreclame-onderhoud

uitstekende service

daar word je blij van

Duurzaam

voor nu en voor later

Deskundig

ruim 20 jaar ervaring

Uniek

met passie voor ons vak