Neon Reclame

Offerte voor neon reclame?

Wij denken graag even mee!

Wat is neon reclame

Neonreclame is een ambachtelijk product met een karakteristiek uiterlijk. Kiest u voor neonreclame dan kiest u voor een magische uitstraling. Neon kan worden toegepast in letters maar ook als contour verlichting van uw pand.

wat-is-neon
neon-letters

Neon letters

Waar voorheen alle lichtreclame met neon werd geproduceerd beperkt dit zich in de huidige duurzame markt vaak tot doosletters met opliggende neon. Voor dit type neon doosletters wordt gekozen door zijn uiterlijke kenmerken en de magische uitstraling. Reclame Assen heeft de kennis van het ambachtelijk neon glasblazen in huis en kan u voorzien in een goed advies.

Neon contourlijn

Neon wordt nog veel toegepast in de contour belijning van een bedrijfspand. Hierbij kan ook ’s avonds de aandacht op uw bedrijf gevestigd worden. Door zijn krachtige uitstraling en veelzijdigheid in vorm kan elk gewenst resultaat geproduceerd worden.

neon-contourlijn

De kosten van neon reclame is afhankelijk van het aantal meters buis, aantal letters, type constructie en wijze van montage. Een fraaie neon reclame kost ongeveer € 5.500,=. Weten wat uw wensen kosten? Vraag nu vrijblijvend offerte aan!

De levertijd van neon is ongeveer 6 weken. Dit kan afhankelijk van aantal letters of periode korter of langer zijn. 

Ja, voor buiten reclame is een vergunning nodig. Dit vraagt u aan bij uw gemeente via het omgevingsloket. Houd er rekening mee dat de aanvraag 6 weken kan duren. Heeft u hier hulp bij nodig, wij helpen u graag.

veel gestelde vragen

Antwoord op vragen...

onderhoud neon reclame

Behoud door
onderhoud!

Inspectie

Wij komen langs en inspecteren de reclame in- en uitwendig op gebreken. Waar nodig worden onderdelen hersteld of vervangen. Sluit een onderhoudscontract af en wij komen jaarlijks langs.

Reinigen

In- en uitwendig reinigen doet wonderen. Het zorgt voor behoud van onderdelen en voorkomt storingen. Bovendien doet smerige reclame geen goed aan uw uitstraling.

Reviseren

Oude of defecte reclames worden gereviseerd. TL of neon verlichting wordt vervangen voor energiezuinige LED.