Over ons

1999: de oprichting

Reclame Assen is eind jaren 90 opgericht. In de beginjaren werd er vanuit een bedrijfspand aan de C.T. Storkweg in Assen voornamelijk gemonteerd voor andere reclame bedrijven uit de regio. Dankzij een aantal mooie montage contracten kon Reclame Assen snel doorgroeien en werd de stap naar productie van bijzonder maatwerk gemaakt. Met de aanschaf van de eerste snijplotter werd ook autobelettering toegevoegd aan het pakket. 

reclame-montage
reclame-assen-philipsweg

2007: Reclame Assen groeit door

Dankzij de groeiende vraag naar autobelettering was een verhuizing onvermijdelijk. In het bedrijfsverzamelgebouw aan de dr. A. F. Philipsweg in Assen werden dagelijks auto’s voorzien van opvallende reclame. Hier werd ook het wrappen van voertuigen verder doorontwikkeld. Met de aanschaf van een full color printer en cnc freesmachine groeide het bedrijf langzaam door en werden de voordelen van eigen productie volledig benut. Reclame Assen groeide opnieuw uit het verzamelgebouw en besloot te verhuizen naar een eigen bedrijfspand in Assen.

2014: nieuw bedrijfspand

Een lang gekoesterde wens werd realiteit, de aankoop van een eigen bedrijfspand. De huidige locatie aan de Zeilmakerstraat in Assen was de perfecte plek voor verdere groei. De gescheiden werkplaatsen voor autobelettering en productie van lichtreclame bleken de ideale combinatie. Met ruim 1000 m2 werkplaats kon verder worden geïnvesteerd in een belangrijke pijler, eigen productie. Met de aanschaf van een cnc laser en doosletter machine was het machinepark compleet.

reclame-assen-zeilmakerstraat
reclame-maatwerk

Specialist in maatwerk

Door een goed uitgeruste werkplaats waar jaren vakkennis aan ten grondslag ligt is Reclame Assen uitgegroeid tot specialist in maatwerk. Er zijn nog weinig producerende reclame bedrijven die zowel het ontwerp en productie als de montage in eigen beheer hebben. Dat is nu juist waarvoor u naar Reclame Assen gaat. Geen project is te gek!

Lasersnijden in Assen

Maak kennis met onze laser snijmachine. Deze laser snijmachine wordt ingezet voor het lasersnijden van verschillende plaatmaterialen. De laser wordt voornamelijk ingezet voor het lasersnijden van kunststoffen voor reclame toepassing.

Door de verfijnde techniek kunnen onderdelen en letters nauwkeurig gesneden worden. Ook voor het maken van maatwerk onderdelen kan de lasermachine ingezet worden.

Heeft u een project met laser gesneden onderdelen? Neem eens contact op en we bespreken de mogelijkheden.