Raambelettering

Offerte voor raambelettering?

Wij maken vrijblijvend een voorstel!

Snijfolie raambelettering

Een veel toegepaste manier van raamstickers is snijfolie. De folie wordt machinaal gesneden in gewenste vorm, logo of tekst met een snijplotter. Daarbij wordt altijd gebruik gemaakt van hoge kwaliteit folie die zowel binnen als buiten jaren kan blijven zitten. Snijfolie raamstickers zijn leverbaar in een breed assortiment aan kleuren. In tegenstelling tot geprinte raamstickers is de snijfolie door-en-door gekleurd. Dit betekent dat ook de achterzijde van de folie in kleur is.

snijfolie-raambelettering
etsfolie-raambelettering

Etsfolie raambelettering

Etsfolie geeft het glas een gezandstraald effect. Met etsfolie is het mogelijk om privacy te creëren zonder verlies van lichtinval. Door vormen, logo of tekst te snijden ontstaat een stijlvolle raambelettering. Etsfolie wordt zowel binnen als buiten toegepast, denk bijvoorbeeld aan afscheidingswanden in kantoor of een chique logo op het raam.

Full color raambelettering

Raamfolie kan worden bedrukt met een full color afbeelding, foto of logo. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een groot formaat printer. Met de printer kan op diverse materialen geprint worden waardoor de meest uiteenlopende uitstralingen mogelijk zijn. Denk hierbij aan full color print op transparante folie, hierdoor kijkt u door de print heen. Een oneway vision folie waarbij van buiten de print zichtbaar is en u van binnen gewoon door het glas kunt kijken, bekend van de stadsbus. Ook op etsfolie kan geprint worden waardoor een gezandstraald glas met mooie afbeelding mogelijk wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos, laat u adviseren en kom tot de mooiste ideeën.

full-color-raambelettering
raam-blinderen

Ramen blinderen

Ook voor zonwerende folie bent u bij Reclame Assen op het juiste adres. Uw kantoorpant, werkplaats of school kan voorzien worden van een zonwerende folie in verschillende tinten. Afhankelijk van uw probleem omschrijving, type glas en gewenste uitstraling wordt er een keuze gemaakt uit de tint folie. Met proefstukken laat Reclame Assen u graag zien welk effect zonwerende folie voor u kan hebben.

Leegstandsdecoratie

Leegstand in de winkelstraten geeft een trieste aanblik. Met grote te huur posters achter het glas is de winkel nog niet direct verhuurd en staat het wellicht nog jaren leeg. Reclame Assen heeft zich gespecialiseerd in leegstandsdecoratie. Uw winkelpand wordt omgetoverd tot een beleving. Het glas wordt voorzien van een waarheidsgetrouwe foto. Zo wekt u de interesse naar uw pand voor bijvoorbeeld de bloemist, bakker of kledingwinkel. Het gehele traject wordt voor u verzorgd. Grafische voorbereiding, productie, montage en demontage onder één dak.

leegstandsdecoratie
productie-montage

Productie & montage

De productie van raambelettering gebeurt bij Reclame Assen in eigen werkplaats. Hiervoor beschikken we over een groot formaat printer en snijplotter.

De foliemonteurs werken dagelijks met de verschillende materialen en kennen alle kneepjes van het vak. Door trainingen wordt de verwerking van nieuwe materialen eigen gemaakt. De monteurs beschikken over VCA certificering zodat de werkzaamheden ook veilig uitgevoerd worden.

Wat een raambelettering kost is lastig te zeggen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het onmogelijk is daarvoor alle prijzen hier te vermelden. Een gemiddelde raambelettering van een winkel kost ongeveer € 500,=. Weten wat uw wensen kosten? Vraag nu vrijblijvend offerte aan!

De levertijd van een raambelettering is ongeveer 2 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van omvang, type en periode.  Sneller raambelettering nodig? Door eigen productie kan er in overleg vast iets geregeld worden. 

Ja, voor buiten reclame is een vergunning nodig. Dit vraagt u aan bij uw gemeente via het omgevingsloket. Houd er rekening mee dat de aanvraag 6 weken kan duren. Heeft u hier hulp bij nodig, wij helpen u graag.

veel gestelde vragen

Antwoord op vragen...