Reclameborden

Offerte voor een reclamebord?

Ontvang snel een persoonlijk voorstel!

Reclamebord

Een reclamebord zegt eigenlijk genoeg. Val op met uw bedrijf of communiceer een andere boodschap. Het kan eenvoudig met een fraai reclamebord.

Reclameborden kunnen in vele vormen en maten gemaakt worden, u kunt het zo gek niet bedenken of Reclame Assen kan het maken.

reclamebord
reclamebord-projectbord

Projectbord

Op elk bouwproject siert het terrein een fraai projectbord. Projectborden worden veelal gemaakt van een houten frame waarop bedrukte reclameborden gemonteerd zijn. 

Een artist impressie laat snel visueel zien wat er gebouwd wordt. Samen met de uitvoerende bedrijven vormt dit een aantrekkelijke informatiebron voor de omgeving. Reclame Assen helpt u graag met een sprekend ontworpen projectbord.

Tegenwoordig worden ook bouwhekdoeken of buizenframes ingezet als projectbord. Een voordelig en herbruikbaar alternatief waarmee ook zeker de juiste uitstraling gemaakt kan worden.

Naambord

Een naambord siert uw gevel en verwijst de bezoeker direct naar het juiste adres. Een naambord wordt veelal van kunststof gemaakt en gemonteerd met sierlijke rvs afstandhouders. Het naambord staat iets vrij van de gevel wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Heeft u een erkenning of een landelijk franchize concept dan laat u dit graag zien. Het naambord wordt voor elke vestiging universeel geproduceerd en met individuele opdruk. Zo krijgt u de uniforme uitstraling die uw klanten verwachten.

reclamebord-naambord
reclamebord-portaalbord

Portaalbord

Een portaalbord is een reclamebord in aluminium frame. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van standaard aluminium profielen in vele verschijningsvormen. Een maatproduct hoort bij Reclame Assen ook zeker tot de mogelijkheden, daar zijn we goed in!

Portaalborden worden veelal ingezet op bedrijven terreinen waar meerdere gebruikers vindbaar gemaakt worden. Verlies uw klanten niet in een doolhof maar wijs ze de weg met een fraai portaalbord.

uitstekende service

daar word je blij van

Duurzaam

voor nu en voor later

Deskundig

ruim 20 jaar ervaring

Uniek

met passie voor ons vak