Reclamezuilen

Offerte voor een reclamezuil?

Wij maken graag een voorstel!

Wat zijn reclamezuilen

De reclamezuil is het eerste kennismaking met uw bedrijfslocatie. De reclamezuilen worden in eigen werkplaats ontwikkeld en geproduceerd. Van standaard systeem tot maatwerk, uw idee wordt realiteit.

wat-is-een-reclamezuil
onverlichte-vlakke-reclamezuil

Onverlichte vlakke reclamezuil

De onverlicht vlakke reclamezuil wordt geproduceerd van een aluminium frame. Op dit frame worden blind cassettes gemonteerd die in gewenste kleur kunnen worden gespoten. De reclamezuil heeft een elegant verzetje en u ziet geen schroeven. De vlakke reclamezuil kan worden voorzien van belettering of een full color opdruk. Ook voor vakkundige montage van de vlakke reclamezuil kun u bij Reclame Assen terecht.

Verlichte vlakke reclamezuil

De verlichte vlakke reclamezuil wordt op dezelfde wijze geproduceerd als de onverlichte reclamezuil. Bij het produceren van de kappen kunnen logo’s en teksten CNC uit de kappen worden gefreesd. Door hier acrylaat en LED verlichting achter te maken licht uw logo in de avond heel fraai op. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact op.

verlicht-vlakke-reclamezuil
onverlichte-ovale-reclamezuil

Onverlichte ovale reclamezuil

De onverlichte ovale reclamezuil wordt geproduceerd van een aluminium frame. Dit frame heeft een pyloon profiel zodat de front platen licht gebogen ingeschoven kunnen worden. De platen kunnen worden voorzien van belettering of een full color opdruk.

Verlichte ovale reclamezuil

De verlichte ovale reclamezuil wordt gelijk geproduceerd als de onverlichte variant. De verlichte reclamezuil wordt intern voorzien van LED verlichting. Hierdoor licht het gehele reclame oppervlak van de zuil in de avondwaard op. Een mooie eyecatcher waar de bezoeker niet omheen kan.

verlichte-ovale-reclamezuil

De kosten van een reclamezuil hangen sterk af van afmeting en uitvoering. Een 3×1 m verlichte ovale reclamezuil heeft u al voor € 1000,=. Weten wat uw wensen kosten? Vraag nu vrijblijvend offerte aan!

De levertijd van een reclamezuil hangt samen met het type en specifieke wensen. Doorgaans kost de productie van een standaard model ongeveer 2 weken. Snel een reclamezuil nodig? Door eigen productie kan er in overleg vast iets geregeld worden. 

Ja, voor buiten reclame is een vergunning nodig. Dit vraagt u aan bij uw gemeente via het omgevingsloket. Houd er rekening mee dat de aanvraag 6 weken kan duren. Heeft u hier hulp bij nodig, wij helpen u graag.

veel gestelde vragen

Antwoord op vragen...

onderhoud lichtreclame

Behoud door
onderhoud!

Inspectie

Wij komen langs en inspecteren de reclame in- en uitwendig op gebreken. Waar nodig worden onderdelen hersteld of vervangen. Sluit een onderhoudscontract af en wij komen jaarlijks langs.

Reinigen

In- en uitwendig reinigen doet wonderen. Het zorgt voor behoud van onderdelen en voorkomt storingen. Bovendien doet smerige reclame geen goed aan uw uitstraling.

Reviseren

Oude of defecte reclames worden gereviseerd. TL of neon verlichting wordt vervangen voor energiezuinige LED.

uitstekende service

daar word je blij van

Duurzaam

voor nu en voor later

Deskundig

ruim 20 jaar ervaring

Uniek

met passie voor ons vak