Spandoeken & vlaggen

Offerte voor spandoeken en vlaggen?

Wij denken graag even mee!

Spandoek in frame

Een spandoek kan netjes worden opgespannen in een aluminium spandoekframe. Voor een spandoekframe wordt gekozen als budget oplossing of voor een steeds wisselende boodschap. Spandoekframes worden voor aan de wand of vrijstaand gemaakt, geheel op maat en naar uw wensen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Denk daarbij aan UV gestabiliseerde elastieken, dikwandige aluminium buis en zware kwaliteit spandoek. Door gebruik te maken van de beste materialen bent u verzekerd van een blijvend verzorgde uitstraling. 

spandoek-in-frame
textielframe

Textielframe

Als interieur oplossing bied Reclame Assen het textielframe. Een elegant aluminium frame met opgespannen doek die eenvoudig te wisselen is. De textielframes worden in eigen werkplaats op maat gemaakt en zijn leverbaar in diverse frame diktes. Daarnaast kunnen textielframes ingezet worden als akoestisch frame door gebruik te maken van geluidsabsorberend materiaal. Wilt u nog meer uitstraling, textielframes kunnen ook worden voorzien van LED verlichting!

Spandoek

Voor een evenement of tijdelijke inzet blijft wordt vaak een spandoek ingezet. Spandoeken kunnen full color worden bedrukt en naar wens worden afgewerkt met zoom, ringen of een tunnel. Spandoeken worden voor evenementen ook ingezet als bouwhekdoek of dranghek doek. Voor spandoeken zijn twee materialen beschikbaar, pvc doek en pvc mesh doek. De afmeting en locatie van het doek bepalen de beste keuze, laat u hierover adviseren.

spandoek
vlaggen

Vlaggen

Beweging bij een pand maakt zichtbaar. Een vlag zorgt voor die beweging. Vlaggen kunnen in elke gewenste afmeting worden gemaakt en afgewerkt. Voor in de winkelstraat wordt de kioskvlag ingezet. Voor een vlaggenmast wordt een mastvlag ingezet. De baniervlag blijft altijd zichtbaar door de uithouder op de mast. De afmeting van de vlaggenmast is bepalend voor de afmeting van de vlag. Vlaggen zijn onderhevig aan slijtage, houd rekening met een verbruik van circa 4 vlaggen per mast per jaar. Voorkom schade en laat u adviseren over de juiste afmeting en mogelijkheden.

Vlaggenmast

Reclame Assen levert top kwaliteit vlaggenmasten die worden geproduceerd in Zweden. Of u nu kiest voor een polyester vlaggenmast of aluminium reclame vlaggenmast, Reclame Assen helpt u bij de keuze van de juiste afmeting, uitvoering en montageconstructie. De door Reclame Assen geleverde vlaggenmasten kunnen vakkundig worden gemonteerd en onderhouden.

vlaggenmast
gevelbanier

RVS gevelbanieren

Voor aan de gevel levert Reclame Assen een top kwaliteit RVS gevel banier systeem. Deze uithouders zijn duurzaam geproduceerd van europees kwaliteit RVS. Hierin worden haaks dubbelzijdige banieren gemonteerd met uw reclame boodschap.