Stickers

Offerte die blijft plakken?

Ontvang snel een plakkerig voorstel!

Stickers

Stickers die blijven plakken, daarvoor bent u bij Reclame Assen aan het juiste adres. Groot of klein aantal stickers, het kan allemaal in elke vorm.

Reclame Assen zoekt voor uw aanvraag het beste materiaal, ze blijven langer goed zitten en verschieten niet van kleur. Alle stickers zijn afgewerkt met een beschermend laminaat tegen weersinvloeden.  

stickers
stickers-plakletters

Plakletters

Losse plakletters op een velletje, dat is toch echt verleden tijd. Reclame Assen maakt plakletters compleet als tekst, dus u hoef niet meer letter voor letter te plakken of ze netjes op een lijn te zetten.

Plakletters kunnen in elke kleur en lettertype gemaakt worden. Geeft uw wensen door en wij maken een voorbeeld. Tevreden, dan snijdt onze snijcomputer het nauwkeurig tot de laatste punt uit. De plakletters plakken makkelijk en blijven jaren mooi zitten.

Ook plakcijfers voor op container of voordeur kunnen in elke vorm en kleur gemaakt worden.

Keuringsstickers

Keuringsstickers met eigen logo of standaard ontwerp, de mogelijkheden zijn eindeloos. Keuringsstickers kunnen in elke vorm of afmeting worden gemaakt. Natuurlijk met eigen logo en NEN normeringen.

Na de jaarlijkse controle plak je de keuringsstickers. Die blijven plakken en kleurecht tot de volgende keuring, dat is wel zo prettig. Onze keuringsstickers zijn van de hoogste kwaliteit en altijd beschermd met een laminaat.

stickers-keuringsstickers
stickers-logostickers

Logo stickers

Uw eigendommen herkenbaar op de bouwplaats? Dat kan met eigen logo stickers. Reclame Assen maakt full color logo stickers in gewenste vorm of afmeting. Zo komt u altijd goed voor de dag.

Voor de juiste hechting bepalen we geschikt materiaal. Printen en afwerken gebeurt in eigen werkplaats. Natuurlijk kan het persoonlijke ontwerp voor de logo stickers ook bij Reclame Assen gemaakt worden.

Magneet stickers

Magneet stickers zijn voor tijdelijk of sterk wisselende reclame toepassingen. Een huurauto wordt met een magneet sticker tijdelijk herkenbaar voor uw klanten.

Magneet stickers worden gemaakt van magneetplaten. De magneetplaat kan een full color gedrukt worden. De magneetplaat wordt bedrukt en afgewerkt met beschermend laminaat om verkleuring te voorkomen.

stickers-magneetstickers

niets gevonden

Kunnen wij je helpen...

direct contact

Een beller is sneller...

(0592) 31 93 42

ma – vr: 9:00 – 17:00